מה מייחד סרטון תדמית זה?
מדובר על אחד מסדרת סרטוני תדמית וסרטוני מוצר, אשר הפקנו עבור חברת וורלדשופ טכנולוגיות. ההפקה בוצעה באולפן מסך ירוק (green screen), כאשר בעריכה הרקע הירוק שמאחורי הפריזנטורית הוסר, ובמקומו שילבנו סרטוני וידאו על פי העיניין. בכך, לא השבתנו את העבודה ליום שלם (לפחות) בחברה, שלא לדבר על כך שבחברה אין תנאים לצלם סרטונים ברמה גבוהה, לא מבחינת התאורה ובעיקר לא מבחינה אקוסטית.
מתי מומלץ להפיק סרטוני תדמית באולפן מסך ירוק?
אנחנו ממליצים להפיק סרטוני תדמית, או סרטוני מוצר, באולפן מסך ירוק במקרים הבאים:
1. כאשר העסק עצמו לא נראה מספיק טוב ויז'ואלית, ובאמת לא כל כך חשוב לצלם דווקא בתוך העסק
2. כאשר מעוניינים להפיק סדרה של סרטים, ובעיקר סרטים המבוססים על פריזנטורים, ולא אנשי העסק, שאז תנאי הצילום וההקלטה באולפן הם האופטימליים
3. כאשר ניתן לצלם חלקים מהעסק בתמונות סטילס, או צילומי וידאו, ואז לשלב אותם כרקע מאחורי הפריזנטורים, כמו שמודגם בסרטים של וורלדשופ טכנולוגיות. התשתיות, חנות המכירה, המעבדות, כל אלה צולמו בוידאו כסרטים קצרים, ללא סאונד, והם שולבו כרקע לפריזנטורית
4. במקרים בהם רוצים ליצור סביבה מרוחקת, כמו- הבורסה של ניו יורק, רחובות בלוס אנג'לס וכד, ניתן לרכוש קטעי stock footage, ואותם לשלב כרקע מאחורי הפריזנטור.
לסיכום, כאשר יש חשיבות לתשתיות של העסק, מומלץ לצלם את סרטוני התדמית עבור העסק באותו מקום. אבל, במידה וזה לא מעשי מומלץ להפיק את הסרטונים באולפן מסך ירוק, ולשלב את צילומי העסק כרקע המוצג מאחורי הפריזנטורים.