מה מייחד סרטון תדמית זה?
מדובר על
סרטון תדמית הכולל צילום מאוד מורכב, שצולם בתוך רכב נוסע. צילום זה הוא מאוד אתגרי, הן בשל אור השמש החזק שנכנס מהחלונות, התנודות של הרכב בזמן נסיעה, והמידע הזעיר שמוצג על גבי טלפון סלולרי. אבל, במדה ומתגברים על כל המכשולים האלה, מתקבל סרט שמציג את השימושיות של המוצר בצורה הכי אמינה, כך שכל הספקנות של הלקוח הפוטנציאלי מוסרת.
האם תמיד מומלץ לצלם סרט תדמית בוידאו?
ברור שלא תמיד מומלץ לצלם
סרט תדמית לעסק בוידאו. כללי אצבע חשובים להפקת סרט תדמית המצולם בוידאו הם שצילום החברה או המוצר יתרמו להחלטת רכישה מהחברה והמוצרים. אבל, אם העסק לא נראה טוב לצילומי וידאו (שזו בדרך כלל הבעיה של מפעלים יצרניים), או אנשי העסק מסרבים לעמוד מול מצלמה, או המוצרים לא יראו טוב בצילומי וידאו, אז כמובן צריך לחהימנע מצילומים. כלומר, על חברת ההפקה להפעיל שיקול דעת על פי העיניין.
אפליקציות ותוכנות מחייבות פתרון אחר
כאשר מדובר על אפליקציה חדשה למכשירים סלולריים, תוכנה מיוחדת ומתקדמת שפותחה לרוץ על מחשבי העסק, מחייבים פתרון שהוא לא וידאו. אפליקציות ותוכנות הכי קל ונוח להסביר באמצעות סרטוני תדמית באנימציה (או בעיקר- גרפיקה דינאמית- Motion Graphics). אפשר כמובן גם סרטים משולבים, שהם בעיקר סרטי תדמית המצולמים בוידאו, אשר משלבים בהם קטעי אנימציה (גרפיקה דינאמית) על מנת להסביר את האפליקציה.
לסיכום, בכול הפקה של סרט תדמית, במידה ורוצים להקטין למינימום את הספקנות של הלקוח, ולהגדיל את האמינות של המוצר, מומלץ לצלם את הסרט בוידאו, ולא להסתפק בסרט המבוסס על אנימציה או הדמיות. לא במקרה אומרים: טוב מראה עיניים ממשמע אוזניים!